WAARDECREATIE DOOR ONDERNEMERSCHAP

Wij zijn een ondernemende aandeelhouder met focus op strategische waardecreatie. Wij kijken verder dan onze spreadsheets en creëren waarde door ondernemerschap en niet door financieel meesterschap. Samen met de directie, eigenaren, ondernemers en werknemers bouwen wij mee aan het succes van onze bedrijven.

Onze aanpak

We verstrekken niet alleen kapitaal, maar stellen ook onze expertise en ons netwerk ter beschikking. Alles met als doel om de onderneming uit te bouwen tot marktleider.

Onze filosofie

Als familiale aandeelhouder denken wij op lange termijn. Wij willen uw onderneming en industrie écht leren kennen alvorens we erin investeren. Wij gaan met u een strategische samenwerking aan met als doel uw onderneming te laten groeien.

Picture4
Hands-off

Beperkte industriekennis
Werkt met consultants
Niet sturend
Niet actief in operaties
Middellange termijn denken

Picture2
Ondernemend familiekapitaal

Sterk ontwikkelde industriekennis
Strategische samenwerking
Klankbord voor ondernemer
Strategische betrokkenheid
Lange termijn denken

Picture3

Hands-on

Sterke industriekennis
Voert zelf uit
Sturend
Vaak actief in operaties
Korte termijn denken

Contacteer Ons

Bent u op zoek naar een investeringspartner, bent u geïnteresseerd in een samenwerking, wil u graag een vrijblijvende kennismaking, of heeft u een specifiek idee? Contacteer ons voor een afspraak.

Contacteer ons

Onze toegevoegde waarde

Wij treden op als partner van onze bedrijven en creëren waarde door strategische en financiële ondersteuning.

  • Strategische projecten
    Wij stellen ons team ter beschikking van onze ondernemingen om grote strategische projecten te realiseren waar de onderneming vaak niet aan toe komt door de dagelijkse operaties. Denk daarbij aan het realiseren van grote investeringen, het realiseren van een overname of het aanboren van nieuwe markten.
  • Financiële ondersteuning
    Als sterke investeringspartner verschaffen wij kapitaal voor investeringen, het overnemen van een concurrent, om nieuwe markten aan te boren of om de marktpositie verder te verstevigen.
  • Gebruik van onze kennis en netwerk
    Ons team heeft een uitgebreid netwerk dat wij ter beschikking stellen van onze ondernemingen om nieuwe klanten te introduceren, strategische partners aan te dragen en nieuwe inzichten te verschaffen.
Filosofie7